Katalog

Product Type
ML

Rappresentate Fiscale Autorizzato:

VIPLI0002RF

ZADNJE OCENE

Per Paciello M. (Foggia, Italia) il 10 Oct 2019 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Innokin Endura T18 II Mini Kit consigliatissimo, aroma...

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Export/Import cart

Natural Easy - Vape Shot - 10ml 9 izdelkov.

Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
 • Nizkokoncentrirana aroma – Enega najpreprostejših, a vseeno najčistejših užitkov vam bo dala združitev kremne kave in in intenzivnega tobaka Latakia. – plastenka gorilla 30ml  – Etiketa v italijanščini


  Please log in to see the prices
 • Nizkokoncentrirana aroma – Gold Virginia, ki sije v družbi nekaj Latakijinih listov, se opira na poprovo meto in pisane gozdne sadeže. – plastenka gorilla 30ml  – Etiketa v italijanščini  


  Please log in to see the prices
 • Angolo della Guancia predstavlja Mini Vape Shot Izia. Sladka mešanica ameriških tobakov ter naravnega sladkega korena. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
 • Nizkokoncentrirana aroma – Norija tobakov! Latakia, Virginia, Burley in Black Cavendish so se zbrali na sladki zabavi okusa ter jo začinili z nekaj lesnimi začimbami. – plastenka gorilla 30ml  – Etiketa v italijanščini


  Please log in to see the prices
 • Virgina Plus by Angolo della Guancia Mini Vape Shot. Virginia je najvrejetneje najbolj priljubljen tobak na svetu, zajame v svoji sladkosti še kanček nežosti masla. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
 • Angolo della Guancia predstavlja nizkokoncentrirano organsko aromo Virginia, ki velja za najbolj priljubljen nad ognjem sušen tobak. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
 • Angolo della Guancia Eden 10ml Vape Shot. Aroma zrelega jabolka, ki uravnoteži močan in bogat okus tobaka Latakia. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
 • AdG Pueblo Mini Vape Shot. Nizkokoncentrirana aroma čistega in polnega okusa kot nam je najbolj všeč, je mikrofiltrirana, da ne vpliva na življenjsko dobo grelne glave. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
 • A d G Nectar Mini Vape Shot okusna naravna mešanica svežih breskev in orientalskega tobaka. Aroma 10ml + 10ml – Organska in mikrofiltrirana, primerna za vse vrste naprav – plastenka gorilla 30ml – Etiketa v italijanščini – Made in Italy.


  Please log in to see the prices
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov