Katalog

Rappresentate Fiscale Autorizzato:

VIPLI0002RF

Akcije

ZADNJE OCENE

Per Paciello M. (Foggia, Italia) il 10 Oct 2019 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Innokin Endura T18 II Mini Kit consigliatissimo, aroma...

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Export/Import cart

Goldrop (IT) 8 izdelkov.

Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov
 • Goldrop Usa Mix by Vaporart pripravljena tekočina – Klasičen okus tobaka – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – 12mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Goldrop Habana pripravljena tekočina by Vaporart - Z okusom kubanske cigare. Za ljubitelje tako kubanskih kot toskanskih okusov. Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – 12mg/ml - Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Artiko Goldrop by Vaporart – Svež okus mete, ki nudi okus svežine. – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Goldrop Dark pripravljena tekočina – Za ljubitelje okusa tradicionalne cigarete. – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – 12mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Pripravljena tekočina Goldrop Virginia by Vaporart – Klasična nota tobaka iz Virginie s svojim sladkim in močnim okusom. – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – 12mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Pripravljena tekočina Goldrop StrawRed – Aroma zrelih in sladkih jagod, ki so bile komaj nabrane. – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – 12mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Goldrop Velvet Sweety by Vaporart - Okus sladke breskve ob vsakem ugrizu. – Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
 • Goldrop BlackWood by Vaporart pripravljena tekočina - Aroma sladkega korena, ki bo pustila nežen okus v ustih. Pakiranje: 10ml plastenka z zaščitnim zamaškom – Stopnje nikotina: 0mg/ml – 3mg/ml – 6mg/ml – Made in Italy – v skladu z TPD – Etiketa v italijanščini in angleščini.


  Please log in to see the prices
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov