Katalog

Brands
Product Type

Rappresentate Fiscale Autorizzato:

VIPLI0002RF

ZADNJE OCENE

Per Paciello M. (Foggia, Italia) il 10 Oct 2019 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Innokin Endura T18 II Mini Kit consigliatissimo, aroma...

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Export/Import cart

Nitecore

Nitecore je vodilni v svetu v proizvodnji baterijskih svetilk in polnilcev

za profesionalno rabo. Njihovi izdelki dosegajo visoke standarde in so

bili zato večkrat nagrajeni s sektorskimi nagradami.

Nitecore 15 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 15 izdelkov
 • Polnilec baterij za hitro polnjenje Nitecore Q4 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Zelo je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Polg tega pa je idealen na potovanjih, saj lahko uporabi adapter za...


  Please log in to see the prices
 • Xtarov polnilec iz serije MC lahko naenkrat polni 6 baterij z litijevimi ioni. Opremljen je z majhnim ekranom, ki prikazuje nivo polnjenja baterij in stanje polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UM2 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 3°, oziroma 1.5° na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij za hitro polnjenje Nitecore Q2 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Zelo je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Polg tega pa je idealen na potovanjih, saj lahko uporabi adapter za...


  Please log in to see the prices
 • Ovoji za baterije 18650 iz PVC. Termoskrčljivi ovitki iz PVC so zasnovani za ovijanje baterij 18650 in so narejeni iz visokokakovostnih materialov.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij Nitecore i2 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Polnilec samodejno prepozna tip baterije in je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Zasnovan je tudi za optimalno toplotno...


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij Nitecore i4 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Polnilec samodejno prepozna tip baterije in je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Zasnovan je tudi za optimalno toplotno...


  Please log in to see the prices
 • Xtar VC4 je profesionalni polnilec baterij z LCD zaslonom in 4 razdelki, zasnovan za litijionske baterije in baterije Ni-MH. Naenkrat lahko samostojno polni štiri baterije.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UM4 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 3A, oziroma 1.5A na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UMS2 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 4A, oziroma 3A na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UMS4 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 4A, oziroma 3A na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Nitecore i8 je prava polnilna postaja. Ima kar 8 nepovezanih polnilnih mest za polnjenje skoraj katerekoli vrste baterij. Baterije se lahko polnijo na tri načine: konstantni tok, konstantna napetost, -dV/dt). Z energijo vstavljenih polnih baterij postane polnilna postaja in lahko napaja USB naprave.


  Please log in to see the prices
Prikazujem 1 - 12 od 15 izdelkov