Katalog

Rappresentate Fiscale Autorizzato:

RMPLI0008RF

ZADNJE OCENE

Per Paciello M. (Foggia, Italia) il 10 Oct 2019 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Innokin Endura T18 II Mini Kit consigliatissimo, aroma...

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Export/Import cart

Nitecore

Nitecore je vodilni v svetu v proizvodnji baterijskih svetilk in polnilcev

za profesionalno rabo. Njihovi izdelki dosegajo visoke standarde in so

bili zato večkrat nagrajeni s sektorskimi nagradami.

Nitecore 14 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 14 izdelkov
 • Polnilec baterij UMS2 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 4A, oziroma 3A na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UM2 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 3°, oziroma 1.5° na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Izjemno lahek in prenosen polnilec baterij UI1 Intelligent Charger ima polnilno režo za polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 800mAh. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Ker ima USB vhod, je združljiv s številnimi viri energije.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij Nitecore i4 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Polnilec samodejno prepozna tip baterije in je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Zasnovan je tudi za optimalno toplotno...


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij UMS4 Intelligent Charger ima dve polnilni reži za ločeno polnjenje različnih baterij z največjim izhodnim tokom 4A, oziroma 3A na režo. Polnilec samodejno zazna tip baterije in je varen, saj je opremljen z veliko zaščitami. Poleg tega nudi še možnost ročne nastavitve polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Xtarov polnilec iz serije MC lahko naenkrat polni 6 baterij z litijevimi ioni. Opremljen je z majhnim ekranom, ki prikazuje nivo polnjenja baterij in stanje polnjenja.


  Please log in to see the prices
 • Xtar VC4 je profesionalni polnilec baterij z LCD zaslonom in 4 razdelki, zasnovan za litijionske baterije in baterije Ni-MH. Naenkrat lahko samostojno polni štiri baterije.


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij Nitecore i2 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Polnilec samodejno prepozna tip baterije in je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Zasnovan je tudi za optimalno toplotno...


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij za hitro polnjenje Nitecore Q2 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Zelo je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Polg tega pa je idealen na potovanjih, saj lahko uporabi adapter za...


  Please log in to see the prices
 • Polnilec baterij za hitro polnjenje Nitecore Q4 ima dve polnilni mesti za ločeno polnjenje različnih baterij. Zelo je varen, saj je opremljen s številnimi zaščitami, na primer z zaščito pred prekomernim polnjenjem, pred prekomernim praznjenjem, pred kratkim stikom, obrnjenimia poloma itd. Polg tega pa je idealen na potovanjih, saj lahko uporabi adapter za...


  Please log in to see the prices
 • Polnilec Nitcore F1lahko uporabljate bodisi kot polnilec baterij, lahko pa tudi kot hrambo energije (v bateriji) s tokom 1A za vaše naprave. Preko micro USB kabla lahko shranjuje moč iz zunanjih naprav, npr. iz sončnih panelov.


  Please log in to see the prices
Prikazujem 1 - 12 od 14 izdelkov