La Tabaccheria Aroma Bezuki - Linija Elite - 10ml

LQ0370DO

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Bezuki tobak iz Linije Elite vas bo osupnil s svojo edinstveno aromatičnostjo, ki ni enaka nobenemu drugemu tobaku, saj je močna in polna okusa, zato omogoča, da si ustvarite nove, sebi prilagojene mešanice. Bezuki je nepogrešljiv za vse navdušence in ljubitelje cigar, ki iščejo tisti poseben okus, ki vam ga lahko nudi samo kakovostna cigara. – Steklenička: 10 ml

Več podatkov

Opis

Bezuki je tobak, zančilen za Indonezijo, deželo, ki se kopa v soncu, ki ima vulkansko prst in ustrezno stopnjo vlažnosti, kar so idealne značilnosti za pridelavo in vzgojo tega res posebnega tobaka. Bezuki spade med Dark Air Cured tobake, ki jih uporabljajo za izdelavo cigar, so sušeni na zraku in so fermentirani tako, da dobijo listi odločno temno bravo in zelo izražene aromatične lastnosti. Bezuki se uporablja pri izdelavi cigar bodisi kot Wrapper (zunanja plast cigare) bodisi kot Bnder (podplast cigare) bodisi kot Filler (polnilo cigare) in je zaradi svojih izjemnih arom bolj priljubljen od tobaka Connecticut Shade, ki spada med najbolj uporabljane.

Lastnosti:

Steklenička: 10 ml iz temnega stekla z zamaškom z zaščito pred otroki

Splošen opis, ki velja za vse ekstrakte: izvleček tobaka. Ni za uživanje. Uporabite v 10-15% raztopini za dodajanje arome tekočinam za inhalacijo (nevtralnim osnovam) za elektronske cigarete (ECig), elektronske cigare (ECigar) in elektronske pipe (EPipe).

Sestava: USP/EP Propilenglikol. Koncentriran izvleček tobaka. Vsebuje sledi nikotina < 0,15% (< 1,5 mg/ml).

Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Ne jejte. Ne zaužijte. Ni prehranski izdelek. Razredčite na 10 – 15 % v nevtralno osnovo za elektronsko cigareto. Vsebuje sledi nikotina< 0,15% (< 1,5 mg/ml), lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, a kožo in oblačili. Če pride v stik z očmi ali kožo, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izpuščati v okolje. Hraniti pri temperaturi med 1°C in 40°C. Zaščititi pred sončno svetlobo. Informativni list, varnostni list in certifikat so dosegljivi na spletni strani www.latabaccheria.net. Naprodaj skupaj z informativnim listom. Prepovedana prodaja mlajšim od 18 let.

 

Pakiranje:

1x steklenička

Opomba: več informacij o razredčevanju in času zorenja najdete na strani www.latabaccheria.net.

Priporočena najnižja maloprodajna cena je: 10.90€

Recensioni