La Tabaccheria Aroma Piloto Cubano - Linija Elite - 10ml

LQ0371D0

Na voljo

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Za ta tobak je značilno, da kljub moči in telesu, ki se opazita pri klasičnem kajenju, pri elektronskem uparjanju izvleček tobaka Piloto Cubano postane mehak in očara in je izjemen za navdušence in ljubitelje kubanskih cigar.

Več podatkov

Opis

Po Kubanski revoluciji leta 1959 so se nekateri pridelovalci preselili v Dominikansko Republiko, kamor so s seboj odnesli semena in umetnost pridelave in skrbi za “Tabaco Negro Cubano”, ki se deli v dve glavni družini: Criollo in Corojo. Iz teh dveh družin so se razvili mnogi hibridi, ki se še danes uporabljajo pri izdelavi kubanskih cigar, npr: Criollo 98, Corojo 99, Habana 92 e Habana 2000. Piloto Cubano je svoje ime dobil po mestu svojega izvora, Pilotos, v pokrajini Pinar del Rio. V Dominikansko Republiko je prispel leta 1960 in našel idealno prst ter podnebje za rast kot “glava družine” tobakov Havanensis, gojenih izven njihove domovine. Piloto Cubano spada med Dark Air Cured tobake, ki jih uporabljajo za izdelavo cigar, so sušeni na zraku in so fermentirani tako, da dobijo listi izrazito temno bravo in zelo izražene aromatične lastnosti. Mi smo izbrali Sun-Grown-Filler Piloto Cubano, oziroma tobak, ki raste na soncu in je uporabljen v sredici cigar. 

Lastnosti:

Steklenička: 10 ml iz temnega stekla z zamaškom z zaščito pred otroki

Splošen opis, ki velja za vse ekstrakte: izvleček tobaka. Ni za uživanje. Uporabite v 10-15% raztopini za dodajanje arome tekočinam za inhalacijo (nevtralnim osnovam) za elektronske cigarete (ECig), elektronske cigare (ECigar) in elektronske pipe (EPipe).

Sestava: USP/EP Propilenglikol. Koncentriran izvleček tobaka. Vsebuje sledi nikotina < 0,15% (< 1,5 mg/ml).

Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Ne jejte. Ne zaužijte. Ni prehranski izdelek. Razredčite na 10 – 15 % v nevtralno osnovo za elektronsko cigareto. Vsebuje sledi nikotina< 0,15% (< 1,5 mg/ml), lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, a kožo in oblačili. Če pride v stik z očmi ali kožo, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izpuščati v okolje. Hraniti pri temperaturi med 1°C in 40°C. Zaščititi pred sončno svetlobo. Informativni list, varnostni list in certifikat so dosegljivi na spletni strani www.latabaccheria.net. Naprodaj skupaj z informativnim listom. Prepovedana prodaja mlajšim od 18 let.

 

Pakiranje:

1x steklenička

Opomba: več informacij o razredčevanju in času zorenja najdete na strani www.latabaccheria.net.

Priporočena najnižja maloprodajna cena je: 10.90€

Recensioni

Da (Prato, Italy) il 07 Mar 2018 (La Tabaccheria Aroma Piloto Cubano - Linija Elite - 10ml) :
(5/5

IL SAPORE DEL SIGARO DELICATO

Come tutti i liquidi tabaccheria anche il Piloto non può mancare nella vostra dispensa aromi, accoppiato ad un berserker o ad un kayfun vi saprà regalare delicate note di fedele aroma.

 Segnalare un abuso