La Tabaccheria Aroma Mata Fina - Linija Elite - 10ml

LQ0372D0

Ni na voljo

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Izvleček tobaka Mata Fina, ki je del nove linije Elite, bo postal nepogrešljiva družba za vse, ki iščejo zelo izraženo aromo, ki pa je obenem nežna in čutna in ki kot elegantna “Prima Donna” lahko ostane z vami skozi cel dan. – Steklenička: 10 ml

Več podatkov

Opis

Tobaku Mata Fina pravijo tudi “Primadona” med tobaki za cigare. Je Premium tobak, ki ga pridelujejo v deželi Bahia v Braziliji in uporabljajo pri izdelavi mnogih kakovostnih cigar. “Primadona”  je imenovan zaradi svoijh izrazitih aromatičnih lastnosti, ki pa so obenem zelo nežne. Mata Fina spada med Dark Air Cured tobake, ki jih uporabljajo za izdelavo cigar, so sušeni na zraku in so fermentirani tako, da dobijo listi izrazito temno bravo in zelo izražene aromatične lastnosti. Mi smo izbrali Sun-Grown-Wrapper Mato Fino, torej tobak, ki se uporablja za zunanji del cigar in raste na sončnih legah. Tovrstni tobaki se od tobakov Shade-Grown-Wrappers razlikujejo ravno zaradi rasti na soncu, ki jim daje bolj izrazito aromo v primerjavi s Shade tobaki, ki so mehkejši in bolj neizrazitega okusa. Pri izdelavi cigar se Wrapper imenuje zunanji list, Binder je list pod njim, Filler pa sredica cigare.

Lastnosti:

Steklenička: 10 ml iz temnega stekla z zamaškom z zaščito pred otroki

Splošen opis, ki velja za vse ekstrakte: izvleček tobaka. Ni za uživanje. Uporabite v 10-15% raztopini za dodajanje arome tekočinam za inhalacijo (nevtralnim osnovam) za elektronske cigarete (ECig), elektronske cigare (ECigar) in elektronske pipe (EPipe).

Sestava: USP/EP Propilenglikol. Koncentriran izvleček tobaka. Vsebuje sledi nikotina < 0,15% (< 1,5 mg/ml).

Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Ne jejte. Ne zaužijte. Ni prehranski izdelek.Razredčite na 10 – 15 % v nevtralno osnovo za elektronsko cigareto. Vsebuje sledi nikotina< 0,15% (< 1,5 mg/ml), lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, a kožo in oblačili. Če pride v stik z očmi ali kožo, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izpuščati v okolje. Hraniti pri temperaturi med 1°C in 40°C. Zaščititi pred sončno svetlobo. Informativni list, varnostni list in certifikat so dosegljivi na spletni strani www.latabaccheria.net. Naprodaj skupaj z informativnim listom. Prepovedana prodaja mlajšim od 18 let.

 

Pakiranje:

1x steklenička

Opomba: več informacij o razredčevanju in času zorenja najdete na strani www.latabaccheria.net.

Priporočena najnižja maloprodajna cena je: 10.90€

Recensioni

Da (Prato, Italy) il 02 Feb 2018 (La Tabaccheria Aroma Mata Fina - Linija Elite - 10ml) :
(5/5

cinque stelle sono poche!

Ad oggi l'aroma migliore, più buono e comunque da me preferito!
Semplicemente l'eccellenza, soltanto estratto di foglia,naturale e stra buono! da svapare certo di guancia (superfluo dirlo ma se non lo conosci è meglio ricordarlo)
diluito al 7%, non stufa non perde mai sapore, da usare certo su atom o dripper rigenerabili, è un must have! c'è poco da dire se uno vuole svapare di qualità deve affidarsi a LA Tabaccheria!
Son un Fan, da quando l'ho scoperta non faccio altro che provarli tutti e tutti sono buoni ma questo va oltre!
Stra Consigliatissimio!

 Segnalare un abuso