La Tabaccheria Aroma Maryland - Linija Elite - 10ml

LQ0373D0

Zadnji kosi

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Izvleček tobaka Maryland, ki je del linije Elite, ima suh in začinjen okus, polno, zaokroženo in prijetno aromo in je primeren za ljubitelje suhih, a obenem nevsiljivih okusov, zato vas lahko spremlja skozi cel dan, ne da bi se ga naveličali. Steklenička: 10 ml

Več podatkov

Opis

Maryland je tipičen ameriški tobak. Tako kot Burley spada med Light Air Cured tobake, a se od njega precej razlikuje, saj ima resnično edinstveno aromo, ki je precej bolj zaokrožena in močna kot Burleyeva in je skoraj kremasta. Pogosto so ga za Ameriške mešanice raje izbirali kot Burley, saj so bile bolj okusne in oprijemljive, če so uporabili Virginio, Maryland in Oriental kot če bi uporabili Virginio, Burley in Oriental. Maryland za zasnovo mešanic American Blend izbirajo mnogi znani proizvajalci, ki so si slavo prislužili prav zaradi rabe tega izjemnega tobaka, ki daje povsem drugačno aromatičnost kot jo ima klasična ameriška mešanica.

Lastnosti:

Steklenička: 10 ml iz temnega stekla z zamaškom z zaščito pred otroki

Splošen opis, ki velja za vse ekstrakte: izvleček tobaka. Ni za uživanje. Uporabite v 10-15% raztopini za dodajanje arome tekočinam za inhalacijo (nevtralnim osnovam) za elektronske cigarete (ECig), elektronske cigare (ECigar) in elektronske pipe (EPipe).

Sestava: USP/EP Propilenglikol. Koncentriran izvleček tobaka. Vsebuje sledi nikotina < 0,15% (< 1,5 mg/ml).

Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Ne jejte. Ne zaužijte. Ni prehranski izdelek. Razredčite na 10 – 15 % v nevtralno osnovo za elektronsko cigareto. Vsebuje sledi nikotina< 0,15% (< 1,5 mg/ml), lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, a kožo in oblačili. Če pride v stik z očmi ali kožo, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izpuščati v okolje. Hraniti pri temperaturi med 1°C in 40°C. Zaščititi pred sončno svetlobo. Informativni list, varnostni list in certifikat so dosegljivi na spletni strani www.latabaccheria.net. Naprodaj skupaj z informativnim listom. Prepovedana prodaja mlajšim od 18 let.

Pakiranje:

1x steklenička

Opomba: več informacij o razredčevanju in času zorenja najdete na strani www.latabaccheria.net.

Priporočena najnižja maloprodajna cena je: 10.90€

Recensioni