La Tabaccheria Aroma Kentucky USA - Linija Elite - 10ml

LQ0374D0

Ni na voljo

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Izvleček tobaka Kentucky USA iz linije Elite ima izrazit in aromatičen okus, ki spominja na vonj dobrega žara in je idealen po mesnem obroku. Čeprav ni bil zasnovan kot aroma za vsakodnevno uživanje, je nepogrešljiv za vse, ki pri fire-cured tobaku iščejo resnično poseben okus. 

Več podatkov

Opis

Ime Kentucky USA smo izbrali, da bi ta izdelek ločili od predhodnega Kentuckyja. Gre za zelo poseben tobak, pridelan v Ameriki, natančneje v Tennesseeju. Kot vsak Kentucky tudi ta spada med Fire Cured tobake, a nas je – za razliko od Kentuckyja iz naše linije Estratti diTabacco – osupnil s posebno prekajenostjo, ki je zelo drugačna, močnejša. Kljub temu se prekajenost čuti bolj suho in bolj aromatično kot pri “klasičnem” Kentuckyju.

Lastnosti:

Steklenička: 10 ml iz temnega stekla z zamaškom z zaščito pred otroki

Splošen opis, ki velja za vse ekstrakte: izvleček tobaka. Ni za uživanje. Uporabite v 10-15% raztopini za dodajanje arome tekočinam za inhalacijo (nevtralnim osnovam) za elektronske cigarete (ECig), elektronske cigare (ECigar) in elektronske pipe (EPipe).

Sestava: USP/EP Propilenglikol. Koncentriran izvleček tobaka. Vsebuje sledi nikotina < 0,15% (< 1,5 mg/ml).

Opozorila: Pred uporabo preberite navodila. Ne jejte. Ne zaužijte. Ni prehranski izdelek. Razredčite na 10 – 15 % v nevtralno osnovo za elektronsko cigareto. Vsebuje sledi nikotina< 0,15% (< 1,5 mg/ml), lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, a kožo in oblačili. Če pride v stik z očmi ali kožo, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izpuščati v okolje. Hraniti pri temperaturi med 1°C in 40°C. Zaščititi pred sončno svetlobo. Informativni list, varnostni list in certifikat so dosegljivi na spletni strani www.latabaccheria.net. Naprodaj skupaj z informativnim listom. Prepovedana prodaja mlajšim od 18 let.

Pakiranje:

1x steklenička

Opomba: več informacij o razredčevanju in času zorenja najdete na strani www.latabaccheria.net.

Priporočena najnižja maloprodajna cena je: 10.90€

Recensioni