Wismec Motiv Kit

.

Last items

Prodaja izključno trgovcem.

Za ogled cen se prijavite.

Motiv je naprava z vgrajenim uparjalnikom, ki preprečuje uhajanje tekočine. Elegantne oblike in s prostornino 2 ml je kompaktna in učinkovita cigareta, poleg tega pa je zahvaljujoč 2200mah bateriji tudi zmogljiva. Z uravnavanjem pretoka zraka in z dekorativnim pokrovčkom. – Prostornina tekočine: 2ml – 2200mAh – Baterija: vgrajena.

More details

Opis

Glavne značilnosti:

Material: nerjaveče jeklo + steklo

Naprava z vgrajenim uparjalnikom

Upornost: 0.25 ohm

Zamenljiva grelna glava: da

Zamenljiva grelna glava: da

Združljive grelne glave:Wismec DS NC 0.25 ohm, Wismec DS Dual 0.25 ohm

Prostornina: 2ml

Kapaciteta baterije: 2200 mAh

Mere: 29 mm x 132.6 mm

Tip baterije: fiksna

Funkcije in zaščite

Sistem zaščite uparjalnika: če je gumb pritisnjen več kot 15 sekund, bo lučka poblisnila 10-krat.

Zaščita pred kratkim stikom

Sistem zaščite pred prenizko napetostjo

Polnjenje tekočine: odstranite dekorativni pokrovček in nato odvijte zgornji del uparjalnika. Nato napolnite tekočino v rezervoar. Kapnite nekaj kaplic tekočine na grelno glavo pred prvo uporabo, da se izognite okusu po zažganem. Ne napolnite preko označbe Max.

Polnjenje baterije: baterijo polnite s polnilecem USB, ki ga povežete z računalnikom ali s stenskim vtičnikom. Ko bo baterija polna, se bo lučka ugasnila.

Polnjenje tekočine: odstranite dekorativni pokrovček in nato odvijte zgornji del uparjalnika. Grelna glava je nameščena tam. Odvijte pritrdilni obroček na zgornjem delu uparjalnika v smeri urinega kazalca. Namestite novo grelno glavo in pazite, da se utora na grelnih glavah ujemata z utoroma na zgornjem delu uparjalnika. Zasučite pritrdilni obroček v smeri, nasprotni od smeri urinega kazalca za pričvrstite grelno glavo.

Uravnavanje pretoka zaraka: zasučite obroček na zgornjem delu uparjalnika v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri, da uravnate pretok zraka.

Vsebina pakiranja:

1 x Motive

1 x grelna glava DS NC 0.25 ohm

1 x grelna glava DS Dual 0.25 ohm

1 x polnilec USB

1 x navodila za uporabo (v angleščini)

Recensioni