Rappresentate Fiscale Autorizzato:

RMPLI0008RF

ZADNJE OCENE

Per Paciello M. (Foggia, Italia) il 10 Oct 2019 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Innokin Endura T18 II Mini Kit consigliatissimo, aroma...

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Politika zasebnosti

1. Splošno

Aer L.M. d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo Aer L.M. d.o.o uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Aer L.M. d.o.o spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Aer L.M. d.o.o. posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

2. Uporaba osebnih podatkov

Aer L.M. d.o.o za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  •          ime in priimek;
  •          naslove za dostavo;
  •          podjetje oz. naziv pravne osebe;
  •          davčno številko pravne osebe;
  •          naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
  •          geslo v šifrirani obliki;
  •          kontaktno telefonsko številko;
  •          državo bivanja;
  •          druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
  •          druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Aer L.M. d.o.o ne odgovarja.

3. Piškotki in IP naslovi

Aer L.M. d.o.o vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Aer L.M. d.o.o lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Aer L.M. d.o.o lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Aer L.M. d.o.o zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Aer L.M. d.o.o je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Aer L.M. d.o.o ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Aer L.M. d.o.o.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Aer L.M. d.o.o teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi.  Aer L.M. d.o.o podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Aer L.M. d.o.o lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.  Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi (npr. TNT ipd.) bo Aer L.M. d.o.o zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo Aer L.M. d.o.o stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri Aer L.M. d.o.o redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Aer L.M. d.o.o.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo Aer L.M. d.o.o sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik Aer L.M. d.o.o poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Aer L.M. d.o.o bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

6. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: [email protected]

Aer L.M. d.o.o.