Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novi produkti Prikaži vse

AAMS

aams

Rappresentate Fiscale Autorizzato:

UDPLI0002RF

AerWsale

Install AerWsale

Install this application on your home screen for quick and easy access when you’re on the go.

Just tap Share then “Add to Home Screen”

Dropshipping in Veleprodaja elektronskih cigaret in tekočin

O nas

Aer Wholesale je prijazen in zanesljiv trgovec na debelo ter distributor elektronskih cigaret in e-tekočin. Od svojih začetkov, leta 2014, je podjetje zrastlo v enega najpomembnejših veletrgovcev e-cig tako v Italiji, kot tudi v Evropi.

Dropshipping in prodaja na debelo

Naše podjetje se osredotoča na B2B sektor, oziroma distribucijo in dropshipping e-cigs. Kot strokovnjaki za področje elektronskega dima, ponujamo samo 100% originalne in certificirane izdelke najboljših svetovnih proizvajalcev elektronskih naprav: Justfog, Eleaf, Vaptio, Innokin, Joyetech, Vzone ter e-tekočine najboljše kakovosti: Fcukin’ Flava, Vitruviano’s Juice, Vaporart in Eliquid France.

Naši tim strokovnjakov

Naši zaposleni so hitro odzivni in vedno na voljo za kakršnokoli vprašanje. V naš katalog vključujemo le visoko kakovostne izdelke, narejene iz trpežnih materialov ter produkte, ki so skladu z mednarodnimi standardi CE, RoHS in EU TPD.

Hitra dostava

Na naši spletni strani lahko izbirate med številnimi premium izdelki, ki so dostopni po konkurenčnih cenah. Po uspešni oddaji naročila, ki ne vsebuje nikakršnega minimalnega zneska naročila, boste izbrane izdelke prejeli po pošti v roku 1-2 delovnih dni.

Naše Poslanstvo

V podjetju verjamemo v nenehno nadgradnjo in izboljševanje storitev, tako na strani zagotavljanja ažurnosti in kakovosti naše ponudbe, kot tudi na strani zagotavljanja visoke stopnje produktivnosti našega osebja.