Rappresentate Fiscale Autorizzato:

VIPLI0002RF

ZADNJE OCENE

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Per Marco R. (Altavilla Irpina, Italia) il 15 Jun 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : The Cotton Candy Pink Bag Forse è il packaging, forse...

Naše podjetje

Aer L.M. deluje na področju elektronskih cigaret že več let in je eden glavnih predstavnikov trgovine na debelo  v Italiji. Ponašamo se z nizkimi cenami in veliko izbiro, a kljub temu poskrbimo, da je kvaliteta vedno na prvem mestu.

Na naši spletni strani vam ponujamo najboljše proizvajalce elektronskih cigaret, ki so trenutno na trgu; Aspire, Joyetech, Innokin, Vision, Provape in druge. Poleg tega vam ponujamo bogat asortiman eTekočin kot so Alternative Smoking, Bleend Feel in T-Juice in ostalih pripomočkov, kot so baterije, polnilci in ostali rezervni deli.

Aer stremi k temu, da klientu ponudi le najboljše (bogat asortiman pripomočkov najrazličnejših znamk, osebno svetovanje in naročila po meri, Vip Klub), saj se zavedamo, da bomo le tako dosegli obojestransko   zadovoljstvo in rast. Naš cilj je razvijati in nadgrajevati  področje e-cigaret, tako v Italiji kot tudi drugod po Evropi.

Na tej spletni strani lahko brskate med več kot 1000 različnimi produkti hitro in enostavno, mi pa vam jih z veseljem dostavimo v vašo trgovino.

Imenik

Aer L.M. d.o.o.

Novigradska Ulica 26 A

52470, Umag

Hrvaška

HR 55800830610

Aer L.M. d.o.o.

Joakima Rakovca 4

52470, Umag

Hrvaška