Rappresentate Fiscale Autorizzato:

VIPLI0002RF

Akcije

ZADNJE OCENE

Per Manuel P. (Francavilla al Mare, Italia) il 14 Dec 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : Beard Vape Co. Vapor Maid Pudding - Vape Shot - 20ml Un liquido davvero...

Per Marco R. (Altavilla Irpina, Italia) il 15 Jun 2018 :

(5/5) 

Nominale del prodotto : The Cotton Candy Pink Bag Forse è il packaging, forse...

Garancija in Vračila

V primeru problema, katerega niste uspešno rešili s pomočjo naše tehnične podpore, lahko izdelek vrnete in sicer v roku 3 mesecev od datuma nakupa.

Najprej morate poslati email na [email protected] v katerem navedete:

1.    Ime in priimek

2.    Številka naročila, v katerem ste kupili izdelke

Ter za vsak izdelek, za katerega želite uveljavljati garancijo:

3.    Šifra izdelka

4.    Ime/opis izdelka

5.    Serial Number

6.    Količina

7.    Razlog za vračilo

Odgovorili vam bomo po elektronski pošti v roku 3 delovnih dni z dodatnimi navodili za vračilo izdelka. 

Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži z vsemi deli (usb polnilec, grelne glave, ...). Paket mora biti ustrezno zapakiran, naslov za dostavo pa jasno viden.Vračil ne sprejemamo, če pride do poškodb zaradi nepravilnega pakiranja. Prosimo, uporabite še zunanjo škatlo za zaščito pred poškodbami med prevozom.

Vračilo nekaterih izdelkov kot so atomizerji, grelne glave, rezervoarji in ostalih rezervnih delov ni možno iz higienskih razlogov, če je bil izdelek odprt in uporabljen. Prav tako ni mogoče vračilo e-tekočin če so bile le-te že odprte.  

GARANCIJA

Vsi naši izdelki imajo eno leto garancije *. Garancija ne velja za potrošni material naveden v nadaljevanju (baterije, atomizerji, grelne glave, ...), razen če je napaka nastala pri izdelavi samega izdelka.

* Atomizerji in grelne so potrošni material, ki ga je ob redni uporabi potrebno menjati približno vsakih 15 dni. Po uporabi in odprtju izdelka vračilo ni mogoče iz higienskih razlogov.

* Baterije prodane na spletni strani www.aer-wsale.com so v garanciji 3 mesece od datuma izdaje računa. Stroški pošiljanja se zaračunajo kupcu.

* Vsi izdelki s čipom in mikročipom prodani na spletni strani www.aer-wsale.com so v garanciji 3 mesece od datuma izdaje računa. Stroški pošiljanja se zaračunajo kupcu.

* Garancija za znižane izdelke ne velja.

Garancija se ne upošteva v primeru, da je škoda ali okvara nastala zaradi nepravilne uporabe ali v nasprotju z navodili za uporabo (npr. padec, odpiranje naprave, …). Garancija se ne upošteva, če je škoda nastala zaradi nepravilnega pakiranja vračila.  

Garancija ne krije škode, ki je nastala zaradi zlorabe izdelka ali izdelkov ali če je bil odstranjen garancijski pečat.

V tednu po prejetju vračila, ko opravimo vsa potrebna testiranja in ugotovimo realno napako, vas bomo takoj kontaktirali preko e-maila.

Vse stroške vračila (če je več kot 5 izdelkov) krije Aer Wholesale, razen če pogoji, določeni zgoraj, niso izpolnjeni.

Garancija za znižane izdelke ne velja.