Čas Dostave

Koliko časa traja dostava pošiljke?

Za naročila oddana do 13.ure, paket oddamo kurirski službi še isti dan in pošiljka je dostavljena na vaš naslov v roku 24ur.

Delovni čas je od ponedeljka do petka od 9 do 17. ure.  Sobota in nedelja zaprto.

Kam dostavljate pošiljke?

Pakete dostavljamo po celi Evropi s kurirsko službo TNT.

Ali lahko sledim pošiljki?

Seveda lahko. Ko bo pošiljka pripravljena in oddana, vam bomo na mail poslali link, preko katerega boste lahko enostavno sledili vaši pošiljki.

Katero kurirsko službo uporabljate za dostavo vaših paketov?

Za dostavo naših paketov uporabljamo TNT kurirsko službo. V primeru težav pri dostavi, nismo odgovorni za napake pri dostavi s strani kurirske službe.

Kaj se zgodi v primeru napačnega ali nepopolnega naslova?

Naprošamo Vas, da ob oddaji naročila bodite pozorni na točnost podatkov za dostavo, saj v nasprotnem primeru pride lahko do zamude pri dostavi.

Vračila izdelkov

Tudi za vračila izdelkov poskrbi kurirska služba TNT.

Opombe:

Kupec lahko vrne tudi blago, ki je bilo uničeno ali poškodovano ob prevozu. Če je poškodba na pošiljki, nastali zaradi prevoza, vidna, lahko kupec takšno pošiljko zavrne takoj pri dostavi.

Če je paket vidno fizično poškodovan ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi, ki je paket dostavila. To storite tako, da nas obvestite in mi vam po dogovoru pošljemo dostavno službo, ki prevzame paket v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili). Obvezno izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj z dostavno službo bo poskrbljeno, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Za sledenje vaše pošiljke s kurisko službo kliknite TUKAJ.

Vsako pripravljeno naročilo fotografiramo, saj na tak način  zagotavljamo optimalno ujemanje med poslanim in prejetim v primeru težav (manjkajoč izdelek). V primeru naše napake tako na hiter in enostaven način pregledamo oddano pošiljko in Vam povrnemo kupnino.